A térség legjobb adottságú 4000 m2-es telkén épült 2007-ben ez a minden igényt kielégítő, 230 m2-es, tetőteres, 6 szobás luxuslakás.


A szépen gondozott, automata öntözőrendszerrel ellátott tágas kert egészen a vízpartig nyúlik, 55 m széles saját partszakasszal és egy 30 m2-es stéggel rendelkezik.


A műúttól 400 m hosszú zúzottköves út vezet a telekhez, melynek környezete is ideális. Az egyik oldalon erdővel, a másik oldalon a holtággal határos.


A belterület határán fekvő ingatlan vezetékes vízzel, háromfázisú árammal, vezetékes internettel, fúrt kúttal rendelkezik.


A fűtés a 2025-ös energetikai szabványnak is megfelelő NOBO Oslo új generációs fűtőpanelekkel működik. Az elektronikájában elhelyezett digitális hőérzékelő 0,05°C pontossággal érzékel, mely a lehető legegyenletesebb hőtartást biztosítja.


Minden fűtőpanel saját, a készülék tetején elhelyezett termosztáttal rendelkezik. Ennek köszönhetően minden készülék külön vezérelhető és lehetőség nyílik a különböző helyiségek eltérő fűtésigényeinek megvalósítására, akár mobil applikációval távolról vezérelhetően is. A nappaliban egy kandalló is helyet kapott.


A klimatizált épület 12 cm vastag hőszigeteléssel ellátott. Biztonságát füstérzékelők, riasztó és kamerarendszer, biztonsági üvegezés, biztonsági ajtók, alumínium nyílászárók szolgálják.


A lakásban a központi helyet az amerikai konyhás nappali foglalja el, melynek egyik oldala üvegfal, ahonnan eszményi kilátás nyílik a hatalmas fákkal szegélyezett vízpartra.


Ezen kívül 6 szoba, 2 fürdőszoba, (bennük wc, bidé) az egyik zuhanyzós, a másik kádas, 2 gardrób, kamra, szauna, valamint a lakásból is megközelíthető garázs alkotja az épületet.


A házat ízléses viakolor burkolat veszi körül.


Az udvaron helyet kapott még egy tároló funkciójú faház, egy kutya kennel és egy grillező is, de a telek adottságai lehetővé teszik egy teniszpálya kialakítását is.


Az ingatlan mind magáncélra, mind vendégfogadásra kiválóan alkalmas.


Ára: 118.000.000 Ft


Szarvason, a festői Holt-Körös mellett, saját partszakasszal igényes luxuslakás eladó

 Hivatkozási szám: L021