Burján Ingatlan A vállalkozók ingatlanközvetítője E-mail: info@burjaningatlan.hu Telefon: (+36) 20 / 397 6313

Adatkezelési és cookie tájékoztató

Budapesten, zöldövezetben, a Mediterrán lakóparkban 82 m2-es lakás és/vagy üzlethelyiség kedvező áron eladó  Hivatkozási szám: V050

A dél-pesti 82 m2-es ingatlan kettős funkció ellátására készült a 2005-ben épült társasház földszintjén.

Két nagyméretű üzlethelyiség (33 és 16 m2) az utcáról megközelíthető, de kialakításának köszönhetően igény szerint lakás céljára is használható. Az ingatlan kiépített biztonsági rendszerekkel ellátott. Kiváló adottság a lakás és üzlet azonos helyen elv megvalósítására, ahol a hangsúly bármikor eltolható bármelyik funkció irányába. Alkalmas lehet rendelőnek, irodának, bemutatóteremnek, stb.


Az azonos helyen megvalósuló lakás és munkahely esetén a környéken minden üzlet és szolgáltatás elérhető, nincs szükség fárasztó utazgatásra. Ha mégis szükséges lenne a belvárosi ingázás, maximum 10 perces sétával elérhetőek BKV járatok (3-as villamos, a 23-as, 35-ös, 36-os, 148-as és 151-es autóbuszok), a HÉV, és a Keletibe érkező vonatok. A környéken a parkolás ingyenes, de teremgarázsok is bérelhetők.


A lakóparkban a változatos kivitelű, szép épületek között tágas, gondozott zöldfelületek, sétányok találhatók, ahonnan a soroksári Duna-ág légvonalban 200 m.


Az ingatlan üres, tehermentes, jogilag rendezett, azonnal birtokba vehető, galériázható (helyenként 3,8 m magas).


Számlásan, ÁFA mentesen értékesítjük, magánszemélyek részére hitelezhető, 20% önerő, CSOK, hitelfedezeti biztosítás igénybe vehető.Ára: 38.200.000 Ft (466.000 Ft/m²)